1133 Budapest Váci út 92
+36305260535
info@joefalatcatering.hu

Éttermünk

étterem

Étlaptervezésünk legfontosabb szempontjai:

A rendelkezésre álló alapanyagok, úgymint tőkehús, szárnyas hús, halak, zöldségfélék, gyümölcsök, tejtermékek, fűszerek, minél szélesebb körben lévő alkalmazása. Emellett hangsúlyt fordítunk az alternatív és reform alapanyagok és nyersanyagok használatára is. Figyelmet fordítunk, hogy az ételeink, felhasznált alapanyagaikban, hőközlési eljárásaikba, készítési technológiáikban, ízesítéseikben, megjelenésükben változatosak legyenek egy napon belül is. Az az ételek jellegének, ízlésvilágának variálása, lehetőséget kínál számunkra, hogy minden vendégünknek személyre szabottan ajánlhassunk fogásokat. Fontos alapelvünk, hogy a kínált ételek mindegyike az ebédeltetési csúcsidőben elérhető legyen. Emellett. Egész nyitvatartási idő alatt elérhetőek legyenek gluténmentes, laktózmentes, tejmentes és alacsony szénhidrát tartalmú ételeink.  Mind leves mind pedig főétel formájában is. Az önkiszolgáló pult jellegéből adódó élelmiszerbiztonsági szabályok betartásával kiemelten foglalkozunk. Az ételek hőmérsékletét, készentartásának idejét, folyamatosan montírozzuk.  Az előírásoknak megfelelve az étel jellegének és adagszámának megfelelő módon biztosítjuk a folyamatos ételminta vételt.


Alapanyagaink, beszállítóink
Az általunk feldolgozott hús és húskészítmények az Alfa-Meat Kft minősített húsüzeméből kerülnek ki, büszkék mondhatjuk, hogy a minőségükben kiválóak. Vákuumozott csomagolásával, szigorú nyilvántartásával pedig élelmiszerbiztonságilag is elsőrangú. Együttműködésünk 15 éves. A szezonális és emellett friss zöldségek, gyümölcsök használatát megvalósítjuk. A velünk több mint tíz éve velünk együttműködő partnerünk, ténylegesen a számunkra vásárol hajnalba, a zöldségpiacon. Így kijelenthetjük, amit mi főzünk meg, az reggel még a piacon volt.Tálalásunk leglényegesebb elemei
Ételeink kínálásában, tálalásában a harmóniára és a kívánatos színvilágára is hangsúly fektetünk. Vendégeinkkel udvariasan és informatívan bánunk. Igyekszünk mindenkit személyre szabottan köszönteni, igényeit felmérve segíteni választásában. Nálunk az ételpultban is szakképzett szakácsok tálalnak és kínálnak. Tulajdonképpen az általuk főzött ételeket kínáljak. Igy pontos felvilágosítást tudnak adni az adott fogás összetételéről, készítéséről és segítenek további köret, leves, desszert választásban, így komplettálva a menüsort.