1133 Budapest Váci út 92
+36305260535
info@joefalatcatering.hu

Rólunk

étterem

Környezettudatosság

A Cégünkben elérhető a szelektív hulladéknyűjtést.
A Kinnarps irodaházzal együttműködve, lehetőség szerint van egy műanyag, papír, üveg, fém, hulladékot külön nyűjteni. A Kinnarps Ház vendéglátása partereként egy rendezvényeink alatt van környezettudatosan járunk el. Kerül meg egy műanyag tálaló edények felhasználást. Egyszerű a megrendelő igényei megengedik, úgy tűnik, az előtértbe helyezzük a környezetbarátabb kiszolgálást. Üdítőitalainkat, házi limonádéinkat, szörpjeinket üvegkancsóból és pohárból kínálják felszolgálóink. Így kikerüljük az üdítőitalok kis kiszerelésű műanyag flakonjait. Előzetesinket, desszertjeinket tálakon, palatáblákon szervírozzuk. Finger foodinket, használják, így bambuszból készült, többször használhatók edényekbe tálaljuk. A Kávészünetek biztosításánál egy kevésbé környezetbarát csomagolásokat talál. Így nemcsak a műanyag hulladékot spóroljuk meg, az egyik meglátásunk szerint igényelhető, szebb tálalást tudunk biztosítani. Abban az esetben, amikor a műanyag kínálóban szervírozunk, a felkínáljuk megrendelőinknek az újrahasznosított anyagból készülnek, amely felhasználható tálak felhasználására. Éttermünkben a jövő hónaptól kezdődik, egy egyszerű elvész dobozokon kívül, az újrahasznosított anyagból készült elviteles dobozokat felkínálunk vendégeinknek.

Bemutatkozásunk

A 25 éves működés alatt a modern kor kihívásainak is eleget tettünk.

Fejlődtek a konyhai technológiák, az emberek elkezdtek tudatosabban élni, ételintoleranciák fénykorát élve cégünk is új arculatot teremtett nemcsak az éttermek kialakításával, hanem magával az étlappal kapcsolatban is. A meglévő minőség mellett a folyamatosan bővülő választékkal igyekszünk odafigyelni minden újabb étkezési szokásra, igényre, korszerűsítésre.

Cégünk jelenlegi tulajdonosi köre több mint tíz éve részt vesz a mindennapi céges ügymenetben, döntéshozatalban, munkában, ezért is mondhatjuk bizonyossággal, hogy a jó ételek, a házias ízek, a megújuló és modern választék, az udvarias kiszolgálás, a vendégekkel való közvetlen kommunikáció mind-mind cégünk ismérvei közé tartozik.

Konyhánkon 2 tulajdonos végzi a szakmai irányítást, egyikük mesterszakács cím birtokában különös gondot fordít az étel intoleranciával élő vendégek ellátására is; másikuk pedig hosszú évek tapasztalatával irányítja a gazdasági egységet, rendezvények lebonyolításában vesz részt és az étteremhez, büféhez kapcsolódó infrastruktúra kialakításában, szervezésében szakmailag vezető szerepet tölt be.

Jelenlegi éttermünk a Kinnarps Hungary és a Rail Cargo Hungaria székhelyeként is funkcionáló Kinnarps House irodaházban működik, Átrium étterem néven, ahol „vendégbarát” és újító ötlet alapján kigondolt rendszer szerint kínáljuk ételeinket. A környező irodaházakból is érkező vendégeink véleménye alapján már nyolcadik éve a legmagasabb szinten működhet, s kiemelendő a folyamatos, és mindennapos tulajdonosi kontroll mellett történő üzemeltetés.

Az irodaház első emeletén található egy konferencia központ, valamint szekciótermek, tárgyalók is, amelynek catering szolgáltatását szintén cégünk látja el. Biztosítjuk az itt megtartott rendezvények bekészítését, választékos ital- és ételkínálatot. Előbbiek mellett 2011. óta állófogadások, büféebédek, felszolgált ebédek és céges rendezvények lebonyolítását is vállaljuk a legmagasabb szakmai minőséggel.

Az elmúlt évek fő referenciái és kiemelkedő együttműködései:

  • Magyar Távirati Iroda – Naphegy téri székházának éttermi és büfé szolgáltatója 2011.-ig
  • TV2 Magyarország – Róna utcai székházának éttermi és büfé szolgáltatója 2012-ig, valamint a forgatás helyszíneihez, a stúdióhoz kapcsolódó vendéglátó egységek számára készül és ellátás (olasz és ételkínálat)
  • Rail Cargo Hungaria Zrt. – Kinnarps Ház irodaházban található
    2011. évi székhelyének éttermi és büfé szolgáltatója
  • Kinnarps Hungary Kft. – Kinnarps Ház irodaház éttermi és büfé szolgáltató 2011. óta, valamint a lebonyol rendezvényeire szükség van étkezésre és készítésre.